JBC lödstation B-iron handtag

Lättvikt och ergonomi i ett

Revolutionera din lödningsupplevelse med ett ergonomiskt lödhandtag designat för att ge unik frihet vid användning och mångsidig funktionalitet för optimerad prestanda.

Nya B-iron Nano handtag väger endast 32 gram och låter operatören arbeta med 120 små SMD-komponenter per laddning.

B·NANO fungerar med C115-spetsutbudet och erbjuder fantastiska alternativ för att uppnå precision.

Handtaget är kompatibelt med alla JBC:s B-iron stationer.

 

Du hittar både Nano handtaget och den kompletta Nano stationen i vår e-handel.

Att ladda din B·IRON är enkel tack vare dess laddare som är integrerad i stativet, vilket laddar verktyget medan det ligger i viloläge, vilket i sin tur förhindrar spetsoxidation.

Verktyget har ett strömsäkert läge som aktiveras genom att använda locket. Om B·IRON förblir inaktiv i mer än en timme, stängs den av automatiskt och kan bara slås på igen genom att placera den på sin laddningsverktygshållare.

Sedan 1996 har vi stolt varit återförsäljare av JBC-produkter och levererat högkvalitativa lösningar till företag över hela Norden.

Vår långa erfarenhet i branschen garanterar att vi kan erbjuda professionell expertis och rådgivning som är anpassad efter just dina behov.
Vi förstår vikten av pålitlig utrustning och erbjuder därför inte bara produkter av högsta kvalitet, utan också omfattande stöd och service
för att säkerställa att ditt företag alltid kan arbeta effektivt.

Oavsett om du behöver hjälp med installation, underhåll eller teknisk support, är vårt erfarna team redo att assistera dig.
Vi är specialiserade på skräddarsydda lösningar och en personlig kundservice. Låt oss hjälpa ditt företag att nå nya höjder med våra pålitliga JBC-produkter.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan stödja ditt företag med våra tjänster produkter.