Tropack_Trockenmittel

Som en ledande torkmedelstillverkare erbjuder Tropack ett brett sortiment av torkmedelspåsar med högaktiva torkmedel, samt genuina produktinnovationer, för industri och handel.

Deras breda sortiment av torkmedel inkluderar även ett antal relaterade produkter – från aluminiumkompositfilm, till fuktindikatorer, till packningshjälpmedel. Förutom säkerhet och kostnadseffektivitet garanterar våra torkmedelsprodukter även en rad andra fördelar.

Tropack anser att deras centrala uppgift är att förse sina branschpartners med förstklassiga produkter och tjänster med imponerande kvalitet och – som sträcker sig längre än bara produktegenskaper – miljömässig och social hållbarhet.

TROPACK producerar lokalt, men agerar och samarbetar globalt.

Som Tysklands ledande torkmedelstillverkare tillverkas alla deras produkter exklusivt på deras tyska bas. Tropacks produktions- och lagerlokaler spänner över en yta på mer än 3 000 kvm, med ytterligare 500 kvm för administration och försäljning. Med den senaste tekniken, en omfattande maskinpark och lång teknisk erfarenhet av torkmedelstillverkning gör att de kan producera på högsta kvalitetsnivå. Tropack har lösningar för dina tekniska utmaningar och speciella önskemål!