warton metals logo

Warton är en brittisk tillverkare med över 4 decenniers erfarenhet av  tillverkning av kvalitativa lödprodukter. Warton Metals har ett avundsvärt utbud av innovativa lödpastor, högkvalitativt stavtenn och solid lödtråd, flussmedelsfyllda lödtrådar, flytande flussmedel, omarbetningsgeler och rengöringsprodukter som alla har utformats för att möta de föränderliga kraven från både industrin och miljön.

Produktteknologier inkluderar: no clean, VOC-fri, halogenfri, kolofoniumfri, blyfri tillsammans med ett komplett sortiment av traditionella blybaserade produkter för att passa alla applikationer.

Warton levererar produkter och tjänster för: elektroniksammansättning, telekom, bilindustri, industriell lödning, mikrokretsar, VVS, hårdvara, detaljhandel, grossist och hobbymarknaden.

Warton förstår att varje användare av löd har individuella krav som passar just deras företag och har en lösning för din SMT-sammansättning, robotslödning, våglödningssammanställning, handlödning, omarbetning eller rengöringsapplikation.