Ledig tjänst

Teknisk säljare till Jönköping/Linköping

Matronic växer snabbt och behöver utöka personalstyrkan med ytterligare en Försäljningsingenjör/Teknisk säljare till vår Jönköping/Linköpingsavdelning.

Matronic är ett privatägt ledande agenturföretag som primärt verkar på svenska marknaden. Vi har varit aktiva i över 30 år och behöver utöka personalstyrkan med en Försäljningsingenjör/Teknisk säljare till Jönköping/Linköpingsavdelning. 

Ledig tjänst - Teknisk säljare

Din profil

Du har kunskap och erfarenhet från elektronikproduktion i allmänhet. Erfarenhet och kunskap om förbrukningsmaterial, tex lodpasta, ingjutning, lack o tvättvätskor. Erfarenhet eller kunskap om eftermontering och reparationsprocessen. Förståelse för miljö och hälsovådliga processer som operatörerna utsätts för.
Du är självgående med egen drivkraft.
Van att arbeta strukturerat med ett disciplinerat arbetssätt.
Lyhörd och positiv med ett naturligt sätt att anpassa sig vid möten med olika människor.
Kundorienterad med näsa för affärer.
Lätt att uttrycka sig i tal o skrift till både kunder och leverantörer på svenska och engelska.

Låter det som du?

Läs mer om tjänsten på LinkedIn : https://www.linkedin.com/jobs/view/3657038766

TILLSATT!
Kundtjänst och innesäljare/säljsupport

Matronic behöver utöka personalstyrkan med en kundtjänstansvarig till Kungens kurva.

Är du en kundfokuserad, relationsskapande och flexibel person som drivs av att få bli en viktig medlem i teamet och att få lära dig nya saker? Då kan jobbet som kundserviceansvarig hos Matronic vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

LEDIG TJÄNST

Matronic grundades 1992 och är en leverantör riktad mot elektroniktillverkare. Dom står för hög service, närvaro och kvalitet i alla led.
Nu söker vi en ny kundserviceansvarig som är en fena på att planera, strukturera, prioritera och kommunicera!
Utöver att hantera kundärenden via mejl och telefon så kommer du vara ansvarig för säljsupport till våra utesäljare samt agera innesäljare på plats i Kungens kurva. Du har tät kontakt med lageravdelningen och rollen innebär även att du kan behöva hoppa in på lagret där du tar emot varor och skickar iväg ordrar. Tillsammans med ett gäng på sju personer (och 3 hundar) utgör ni ett drivet och glatt team.

Vi söker dig som har:
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift (mycket kontakt sker med internationella leverantörer)
• Stor vana inom Office-paketet
• Minst ett års vana att jobba i något affärssystem

Förutom kraven ser vi det som meriterande om du har:
• Körkort
• Tidigare arbetat i affärssystemet Pyramid
• Tidigare arbetat inom ett tillverkande elektronikföretag

Förutom att du naturligtvis har ett stort intresse för kundservice tror vi att du är strukturerad och är van att arbeta med många kontaktytor samtidigt. Du har en naturlig förmåga att förstå kundens behov och du gillar att ha många bollar i luften. Detta kräver att du är bra på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Hos Matronic har du stora möjlighet att ta egna initiativ och påverka ditt eget arbete.

Låter det som du?

Kontakta Mikael Croonquist på mikael@matronic.se