JBC Desoldering handle

Kraftfull sugförmåga och enkel underhållning

Vi är stolta över att presentera JBC:s senaste innovation: den vinklade avlödningspennan DT530, som tack vare den nya MSE-B avlödningsmodulen når en imponerande sugkraft på 85 kPa. Idealiskt för att avlöda genomgående komponenter och ta bort överflödigt lödtenn efter SMD-omarbetning.

Tack vare sin vinklade design är detta den bästa avlödningspennan i sortimentet för att arbeta under förstoringsglas. Dessutom minskar den trötthet under långa lödpass, vilket gör att du kan arbeta bekvämt och effektivt.

Att investera i en ny penna och en uppgraderad MSE elektrisk avlödningsmodul kommer att göra en betydande skillnad på din produktionslinje, särskilt genom att förbättra operatörernas upplevelse.

Upptäck mer om hur DT530 kan förbättra er lödprocess och öka produktiviteten i er verksamhet!

Fördelar:

  • Byt löduppsamlare utan att behöva stänga av stationen, vilket säkerställer en smidig process samt förenklar underhållet och säkerställer att verktyget förblir i perfekt skick för långvarig användning.
  • Förbättrad snabb uppvärmning och termisk stabilitet minskar stillestånd och bibehåller konsekventa temperaturer, vilket optimerar produktiviteten för kontinuerlig drift.
  • Överlägsen sugintegritet: förbättrad lufttäthet säkerställer pålitlig avlödning.
  • Ny spetslåsmekanism som möjliggör säker byte av spetsar och förhindrar oavsiktliga tapp.

DT530 fungerar med DDE- eller DME-kontrollenheter* och den nya MSE elektriska avlödningsmodulen, som ger alla fördelar med JBC mest effektiva lödsystem.

*Stationsprogramvaran måste uppdateras för att kunna använda denna nya avlödningspenna.

Läs mer i vår e-handel

Sedan 1996 har vi stolt varit återförsäljare av JBC-produkter och levererat högkvalitativa lösningar till företag över hela Norden.

Vår långa erfarenhet i branschen garanterar att vi kan erbjuda professionell expertis och rådgivning som är anpassad efter just dina behov.
Vi förstår vikten av pålitlig utrustning och erbjuder därför inte bara produkter av högsta kvalitet, utan också omfattande stöd och service
för att säkerställa att ditt företag alltid kan arbeta effektivt.

Oavsett om du behöver hjälp med installation, underhåll eller teknisk support, är vårt erfarna team redo att assistera dig.
Vi är specialiserade på skräddarsydda lösningar och en personlig kundservice. Låt oss hjälpa ditt företag att nå nya höjder med våra pålitliga JBC-produkter.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan stödja ditt företag med våra tjänster produkter.